Nappy Change & Storage Space Design

The Committee of Management have been working tirelessly to ensure that we have the design, funds and tradespersons to guarantee the completion of this project. The refurbishment of the nappy change and storage space in the Wombat’s room will be completed by the end of this year. The cabinetry will be replaced and 2 nappy change stations will be added with nappy chutes, internally built steps, storage space and new toilets and wash basins for both children and adults.

With the approval of a DA from council a new large window will be the focal point of this design, this will create more light and fresh air for the children. This window will look out to a vertical garden with fresh plants ensuring a beautiful aesthetic. This part of the design will be executed at the beginning of 2016.

This space will mean that the children, families and educators will have a beautiful environment that is aesthetically pleasing, practical and will encourage positive engagement from children and educators.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *